nlenfrdeites
joomla templates top joomla templates template joomla

Rondvaart of boottocht

Lekker een dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega´s.
Een rondvaart over Hollandse plassen of door een mooie binnenstad. Met een hapje en een drankje genieten van je langzaam veranderende omgeving, het buiten zijn en elkaar.

Westrijdzeilen met een platbodem

Hoe krijg je een zwaar en traditioneel zeilschip zo snel mogelijk door het water?

Elk jaar doen we mee met diverse zeilwedstrijden. Dit zijn traditionele zeilraces met historische schepen als botters, aken, tjalken, skûtsjes en schouwen vanuit Monnickendam of andere historische plaatsen.

Familie zeiltocht

Zeilplezier voor het hele gezinVoor iedereen wat wils: actief, bijpraten, rondkijken. Een familiedag zeilen of familiereünie aan boord van een traditionele platbodem is een heerlijk ontspannen dag op het water. Gezellig bijpraten en elkaar weer zien in een speciale en sfeervolle omgeving maakt deze dag extra bijzonder.

Vrijgezellen zeiltocht

Vrijgezel nu nog aan het roer. Maar is dat straks ook nog zo?
Op deze bijzondere dag is het in ieder geval mogelijk om de vrijgezel nog eenmaal eigen baas (schipper) te laten zijn, of juist de zeilen te laten hijsen of de hapjes en drankjes te laten verzorgen.

Bedrijfsuitje zeilen

Lekker een dagje uitwaaien met collega´s.
Zeilen op het Markermeer op een traditioneel zeiljacht met eventueel een bezoek aan authentieke vissersdorpjes. Een hele dag genieten van rust, ruimte en gezelligheid. Dé manier om de boel de boel te laten en er echt even uit te zijn.

Teambuilding

Leren samenwerken

De neuzen dezelfde kant op of even buiten de bekende omgeving stappen.
Communicatie, organisatie, planning en dus samenwerken. Echt samenwerken door goed naar elkaar te luisteren.

Zeilen met vrienden

Samen bijpraten en toch actief. Beleef samen een heerlijke en ontspannen dag aan boord van een traditionele platbodem. Stoer aan het roer, een hoop lol, gezellig bijkletsen.

Een dag platbodemzeilen is mogelijk op alle dagen van de week. Volledig met catering, of zonder. Alles is mogelijk.

Zilt Magazine

Zilt Magazine

Zeilboeken

Buienradar